Szolgáltatások

Ügyvédi Irodánk ügyfelei részére olyan, teljes körű szolgáltatást kínál, ami a mai világban elvárható.

Ügyfélkörünk magyar és külföldi magánszemélyekből, és gazdasági társaságokból áll. Angolul, németül, és franciául egyaránt kiszolgáljuk ügyfeleinket, szükség szerint tolmáccsal, vagy jogi szakfordítóval kiegészítve munkánkat, a precizitás érdekében.

Irodánk szakterületein felmerülő ügyeket legjobb szakmai tudásunk szerint látjuk el. Munkánk során, amennyire csak lehetséges, és az adott ügy jellege is megengedi, megegyezésre törekszünk.

Amennyiben az eset jellege miatt a megegyezés már, vagy egyáltalán nem lehetséges, peres, és peren kívüli eljárásban képviseljük ügyfeleinket. Peren kívüli eljárásokba tartozhatnak a felszámolási eljárások, fizetési meghagyásos ügyek, végrehajtási eljárások, vámügyintézések, vagy akár biztosítónál zajló eljárások.

Szükség szerint szakértőkkel dolgozunk együtt, legyen az könyvelő, könyvvizsgáló, a korábban említett szakfordító, vagy mérnök. Kialakult partnerrendszerünk az ügyfél igényeihez rugalmasan igazodik.

Saját, jól bevált szolgáltatásunk az ún. Mobil ügyvéd szolgáltatás, amelyet kifejezetten nagyobb alkalmazotti körrel rendelkező vállalatok számára dolgoztunk ki. Erről részletesen külön menüpontban tájékozódhatnak.
KFT-t társasági szerződésének megfeleltetése az új PTK-hoz: kérjük itt jelentkezzen!