Mobil ügyvéd

E szolgáltatásunkat az igények hívták életre, azaz előbb jött létre, mint ahogyan annak nevet adtunk volna.

Kifejezetten nagyobb, legalább 100 alkalmazottat foglalkoztató vállalatok, és egyéb szervezetek számára ajánljuk Mobil ügyvéd-szolgáltatásunkat. Lényege a munkaadók által az alkalmazottak számára nyújtott, gesztusértékű szolgáltatás, melybe irodánkat, mint közvetítő felet vonják be.

A sok alkalmazottal rendelkező munkaadók számára alapvető fontosságú, hogy alkalmazottai hozzájuk lojálisak, munkavégzésükben alaposak, összességében kiegyensúlyozottak legyenek, így meg is maradjanak a vállalat alapvető motorjai. Ma már kimutatott tény, hogy az alkalmazottak munkaadóval szembeni elégedettsége is nagy százalékban járul hozzá a vállalat sikeres működéséhez, annak mind eredményesebb munkájához.

Ezt segíti Mobil ügyvéd-szolgáltatásunk, mely a munkaadó által felkért ügyvédet, minket bíz meg azzal, hogy munkavállalóit munkahelyükön szolgálhassuk ki alapvető jogi problémáik megoldásában, egy, a munkaadó által meghatározott rendszerességgel rendelkezésünkre bocsátott irodahelyiségben.

Legyen az heti fél, vagy kéthetente egy egész nap, az alkalmazottak kényelmesen, munkaidőn belüli, vagy azutáni időpontra, fél órára, vagy egy órára jelentkeznek be "mobil irodánkba", ahol mindennapos problémáik feldolgozásában segítjük őket, jogi tanácsadással, vagy egy egyszerű autó adásvételi, vagy lakásbérleti szerződés megírásával. Így a "dolgozó" nem szökik el órákra, nem kéredzkedik el hamarabb, és nem késik a munkahelyéről.

Tapasztalat, hogy az alkalmazottak a Mobil ügyvédet örömmel fogadják, elégedettségükre szolgál, a munkáltató pedig az egész vállalat működési költségeihez képest elenyésző mértékű kiadással járulhat ehhez hozzá.

A Mobil ügyvéd nem kötelező, mint az üzemorvos, de legalább annyira hasznos, és már rövid távon kifizetődő. Sőt. Az üzemorvossal ellentétben mi nem igazoljuk a munkavállaló hiányzását!