Jogesetek

Kedves Látogató!


Néha csak azért nem teszünk semmit, mert nincs időnk, vagy, mert azt gondoljuk: nagyon aprólékos kutatást igényelne egy-egy problémának a rendezése.
Pedig már mióta bosszant minket az a bizonyos, elhalasztott kártérítési lehetőség egy szolgáltatóval szemben, vagy, amikor a szomszéddal már semmiféle szóbeli rendezés nem segít, és az önkormányzatok is olyan lassúak és körülményesek.
Néha nem is érthető, hogy mi az általuk javasolt teendő, vagy egyszerűen csak ismernünk kellene a jogainkat, hogy adott esetben végre békénk legyen...,
...az apró betűs részekről már nem is beszélve...

Ugye - Kedves Látogató - jó helyen járunk, ha ebben a közvetlen hangvételű bevezetésben azt állítjuk: ilyen dolga, ügye, esete szinte mindenkinek van...

Ezen az oldalon igyekszünk a mindennapi élet ügyes-bajos dolgaihoz ötletet, jogi tanácsot, segítséget, megoldási lehetőségeket ajánlani; valamint érdekes jogi eseteket írunk le és kommentálunk, legyen az Irodánk által ellátott, vagy a nyilvánosság elé került ügy.

Kérjük, olvasgassanak, és ha felbátorodtak sorstársaikról olvasgatva, forduljanak hozzánk segítségért, ha itt nem találták meg pontosan ugyanazt az esetet vagy helyzetet, amit kerestek.

FEJLESZTÉS ALATT!